Smantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun mici gramajo
Smantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun mici gramajoare sub forma de tigarete, intr-o tava unsa cu unt. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt. Dupa ce s-au copt, se ruleaza rapid cu ajutorul unui betisor. Cand s-au racit, se umplu cu crema de vanilie si se orneaza cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Prajitura snikers
Tiramisu
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj