Smantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun mici gramajo
Smantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun mici gramajoare sub forma de tigarete, intr-o tava unsa cu unt. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt. Dupa ce s-au copt, se ruleaza rapid cu ajutorul unui betisor. Cand s-au racit, se umplu cu crema de vanilie si se orneaza cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Prajitura snikers
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa