Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine. Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt. Adaugati albusul d
Din comoditate eu am pus toate ingredientele la robot si treaba a mers bine.
Amestecati migdalele + faina + zahar + praful de copt.
Adaugati albusul de ou, apoi zeama de lamaie.
Trebuie sa va iasa un aluat lipicios, daca e prea moale mai puneti putina faina iar daca e prea tare adaugati putin lapte.
Va dati mainile cu ulei si modelati bastonase care le dati prin galbenus si apoi prin migdale feliate
si la cuptor pentru vreo 10 minute la foc domol (160° C).
Dupa ce s-au racit pe pudrati frumos si sa aveti pofta!
Reteta propusa de Andreea fr
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa