Frageda si buna chiar daca este de post.
Dovleacul se curata si se da pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca bine.
Se caleste pana scade toata zeama apoi se lasa la racit. Se amesteca faina cu praful de copt, se pune margarina taiata cubulete , uleiul, zaharul, sarea, esentele si coaja de lamâie si se framanta bine.
Se intind doua foi. Se aseaza prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt. Dovleacul se aseaza peste foaie si se niveleaza.
Cea de-a doua foaie se taie fasii si se face un grilaj.
Se da la cuptor pentru 40-50 de minute pana se rumeneste usor.
Mult imi plac mie verzisoarele acestea mici de Bruxelles. Imi plac chiar mai mult decat varza. Au un gust mai delicat...
Supa cu varza de Bruxelles, sorici si ureche de porcIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa