Alb-negru

Se lasa perele la inmuiat 24 de ore si se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu celelalte ingrediente si se face un aluat gros de 2,5 mm, in forma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g pere uscate
  • 30 g faina
  • 2 linguri zahar brun
  • cate un praf de scortisoara sau cuisoare praf
  • 60 g alune
  • 30 g suc de pere

Mod de preparare

Se lasa perele la inmuiat 24 de ore si se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu celelalte ingrediente si se face un aluat gros de 2,5 mm, in forma patrata. Se framanta alunele cu sucul de pere, se pun peste aluatul din pere. Coca se taie in bucati groase de 5 mm si se lasa la uscat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide