Banane Mamdazi

Bananele se curata si se taie bucati, se preseaza si se amesteca cu oul, laptele, zaharul vanilat, faina, praful de copt si cele 3 linguri de zahar. C

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 banane
  • 150 ml lapte dulce
  • 1 zahar vanilat
  • 225 g faina
  • 1/2 praf copt
  • 3 linguri zagar tos
  • ulei
  • zahar pudra

Mod de preparare

Bananele se curata si se taie bucati, se preseaza si se amesteca cu oul, laptele, zaharul vanilat, faina, praful de copt si cele 3 linguri de zahar. Compozitia se lasa la odihnit 10 minute. Se pune ulei jumate de tigaie, se incinge si se toarna gogosi cu lingura. Se prajesc 3-4 minute se scot pe un servet de hartie si se pudreaza cu zahar pudra.
Se servesc reci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)

Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...

Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca