Betisoare cu nuci

Se bate spuma untul. Se adauga mierea, ouale si sortisoara. Se macina fin 1/2 din nuci, restul se toaca si ambele, impreuna cu faina, se pun in comp

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 60 g suc de pere
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 250 g nuci
  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se bate spuma untul. Se adauga mierea, ouale si sortisoara. Se macina fin 1/2 din nuci, restul se toaca si ambele, impreuna cu faina, se pun in compozitia cu ou. Se framanta coca, se taie betisoare si se lasa la uscat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide