Bezele cu esenta de cafea

• mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie - folositi bolul de plastic si

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • albusuri 4 buc
  • zahar 250 g
  • un praf de sare
  • zeama de lamaie 1lingurita
  • esenta de cafea 2 lingurite

Mod de preparare

• mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie - folositi bolul de plastic si paletele duble ale robotului multifunctional Ankarsrum
• cand albusurile incep sa se intareasca, adaugati zaharul, putin cate putin si mixati in continuare pana obtineti o spuma lucioasa si tare
• la final, adaugati esenta de cafea, putin cate putin
• puneti bezeaua intr-un posh si spritati bezelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt
• coaceti bezelele la 140 grade pentru 30 de minute, apoi opriti focul si lasati usa cuptorului intredeschisa pana se racesc
• dezlipiti usor bezelele de pe hartia de copt

Savurati!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se fac ouale posate

Cum se fac ouale posate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca