Bezele cu esenta de cafea

• mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie - folositi bolul de plastic si

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • albusuri 4 buc
  • zahar 250 g
  • un praf de sare
  • zeama de lamaie 1lingurita
  • esenta de cafea 2 lingurite

Mod de preparare

• mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie - folositi bolul de plastic si paletele duble ale robotului multifunctional Ankarsrum
• cand albusurile incep sa se intareasca, adaugati zaharul, putin cate putin si mixati in continuare pana obtineti o spuma lucioasa si tare
• la final, adaugati esenta de cafea, putin cate putin
• puneti bezeaua intr-un posh si spritati bezelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt
• coaceti bezelele la 140 grade pentru 30 de minute, apoi opriti focul si lasati usa cuptorului intredeschisa pana se racesc
• dezlipiti usor bezelele de pe hartia de copt

Savurati!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...