Blat pentru tarta cu zmeura

Blatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 4 linguri de lapte
  • 100 g zahar
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 pachetel de zahar vanilat si
  • un borcan de zmeura.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga vanilia si ouale pe rand, apoi praful de copt amestecat cu faina si laptele. Se amesteca bine, apoi se pune blatul pentru tarta cu zmeura in tava tapetata cu unt si faina, dupa care se pune deasupra un borcan din boabe de zmeura.


Dupa ce s-a copt, blatul pentru tarta cu zmeura se serveste pudrat cu zahar pudra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca