Bocelute cu brinza

Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 150 g brinza de vaci
  • un praf de sare
  • un plic zahar vanilat
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri lapte
  • 300 g faina
  • un praf de copt
  • Umplutura: 100 g caise uscate
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 350 g brinza de vaci
  • 2 galbenuse
  • 50 g zahar
  • un plic zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie caisele cuburi si se amesteca impreuna cu brinza de vaci, coaja de lamaie, zaharul tos si zaharul vanilat. Pe fiecare patrat de aluat se aseaza o lingura de umplutura. Se strang sub forma de boceluta si se aseaza in tava. Se coc 25 min.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide