Bomboane cu rom sau prajitura cu rom se face din ingrediente delicioase. Pentru reteta este nevoie de: biscuiti, zahar si nuci.
Bomboanele cu rom se prepara astfel: macinam fin biscuitii, apoi separat caramelizam 100 g zahar care, mai apoi se dizolva cu o jumatate cana apa fierbinte. O punem la racit si o amesteca, energic cu 200 g unt si 100 g zahar praf. Peste punem romul, cacao si nucile rase si se amesteca cu biscuitii pisati. Se fac bomboane rotunde de aceeasi marime. Pe fiecare se lipesc 2-3 stafide inmuiate. Se tavalesc prin zahar tos si se pun pe o tava sa se usuce.
Alte prajituri recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa