Bomboane raffaello

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra vanilat
  • 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie
  • 100 g nuca de cocos
  • 1-2 linguri de smantana
  • 200 g alune fara sare sau coji

Mod de preparare

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide