Bomboane raffaello

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra vanilat
  • 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie
  • 100 g nuca de cocos
  • 1-2 linguri de smantana
  • 200 g alune fara sare sau coji

Mod de preparare

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii