Bomboane raffaello

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra vanilat
  • 200 g unt sau margarina cu gust de vanilie
  • 100 g nuca de cocos
  • 1-2 linguri de smantana
  • 200 g alune fara sare sau coji

Mod de preparare

Se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, 50 g din nuca de cocos ,cu laptele si cu smantana. Se framanta bine pana devine omogen. Se modeleaza bilute in mijlocul carora se pun 1-2 alune si se da prin restul de nuca de cocos sau prin foi de napolitana, sfaramate. Se decoreaza cu alune, capuccinno, bombonele decorative
Se pot pune pe hartiute speciale pentru bomboane, care se gasesc in comert

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...