Braduti de Craciun

Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie al

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • esenta de vanilie
  • colorant alimentar verde
  • 2 linguri lapte
  • 250 g faina

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga esenta, laptele si colorantul. La sfarsit se incorporeaza si faina. Se pune aluatul in folie alimentara si se da la rece pentru 20-30 minute. Se intinde apoi in foaie mai groasa si se decupeaza bradutii care se coc in tava unsa cu ulei timp de 20-25 minute.


Se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu pasta din zahar farin. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...