Briose After Eight

Pentru a prepara aceasta reteta de briose After Eight sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ou, kefir, After Eight, ulei.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 190 g faina
  • 70 g zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 6 bucati de After Eight
  • 1 ou
  • 70 ml ulei
  • 20 ml kefir

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. After Eight se rupe in bucati marunte.  Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul.

Oul se bate spuma cu uleiul si cu kefirul si, apoi, se pune putin cate putin, faina.

Se pune in forme pana la jumatate, se presara pe deasupra ciocolata si se mai pune putin aluat.

Se coace ~ 20-25 minute.


Dupa coacere, se lasa in forme sa se odihneasca 5 minute si, abia dupa aceea, se scot.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu branza de vaci

Pandispan rapid

Glazura de ciocolata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii