Briose After Eight

Pentru a prepara aceasta reteta de briose After Eight sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, praf de copt, bicarbonat, ou, kefir, After Eight, ulei.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 190 g faina
  • 70 g zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 6 bucati de After Eight
  • 1 ou
  • 70 ml ulei
  • 20 ml kefir

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. After Eight se rupe in bucati marunte.  Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul.

Oul se bate spuma cu uleiul si cu kefirul si, apoi, se pune putin cate putin, faina.

Se pune in forme pana la jumatate, se presara pe deasupra ciocolata si se mai pune putin aluat.

Se coace ~ 20-25 minute.


Dupa coacere, se lasa in forme sa se odihneasca 5 minute si, abia dupa aceea, se scot.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu branza de vaci

Pandispan rapid

Glazura de ciocolata

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Milkshake cu unt de arahide și banane

   Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...

Milkshake cu unt de arahide și banane
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii