Briose cu crema de margarina

Briose cu crema de margarina sunt o reteta de prajituri pentru realizarea careia aveti nevoie de margarina desigur, faina, ulei, zahar, frisca, oua, cacao si praf de copt. Reteta briose cu crema de margarina e un desert de care se vor bucura invitatii dumneavoastra

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 linguri frisca lichida
  • nuca de cocos
  • un varf de cutit sare.

Mod de preparare

Se bat albusurile bine, se adauga 100 g zahar si se mai bat pana ies ca o bezea. Galbenusurile se bat cu putin zahar si ulei si se adauga in albusurile batute. Peste albusuri punem si faina, praful de copt si 1 zahar vanilat si cacao. Ungem formele cu ulei si le umplem cu compozitia cu cacao. Dupa coacere se racesc si se decoreaza cu crema cu margarina.
Crema:
Se bate margarina bine, se adauga 100 g zahar, frisca, 1 plic zahar vanilat si putina sare, se bate inca 5 minute.




Se tin la rece pana in momentul servirii.
Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca