Briose cu migdale si cacao

Briose cu migdale si cacao este o reteta de briose simple si pufoase, o reteta de briose cu ciocolata perfecte si la scoala.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • 100 g migdale
  • 100 g unt moale
  • 250 g faine
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Untul se freacă cu zaharul preț de câteva minute. Se adaugă ouăle amestecând bine după fiecare. Se adăuga faina amestecata cu cacaua, praful de copt și sarea, iar la final migdalele si laptele.Consistenta trebuie sa fie asemănătoare celei de chec.
Se toarnă in formele de brioșe, se presară migdale fulgi si se coc 20 minute.

La aparatul Philips Multicooker sunt foarte utile funcțiile de menținere la cald si cea de păstrare a vitaminelor prin valva speciala.


Serviti briosele cu migdale si cacao langa un pahar de lapte sau o ceașcă de cafea.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...