Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu rom, sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, faina, zahar, cacao, praf de copt, ulei, oua, zahar vanilat.
Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu cacaua, praful de copt si vanilia.
Ouale se bat spuma cu uleiul, romul si zaharul. Se adauga, apoi, amestecul de faina.
Se pune in forme si se coace ~ 20-25 minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu capsuni si iaurt
Briose pentru un mic dejun frantuzesc
Briose cu cappuccino si nuci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa