Briose cu rom

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu rom, sunt necesare urmatoarele ingrediente: rom, faina, zahar, cacao, praf de copt, ulei, oua, zahar vanilat.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 250 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  • 250 ml ulei
  • 150 ml rom
  • 4 oua
  • 2 pachete zahar vanilat

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 160 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Faina se amesteca cu cacaua, praful de copt si vanilia.

Ouale se bat spuma cu uleiul, romul si zaharul. Se adauga, apoi, amestecul de faina.

Se pune in forme si se coace ~ 20-25 minute.


Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.

Alte retete recomandate:

Briose cu capsuni si iaurt

Briose pentru un mic dejun frantuzesc

Briose cu cappuccino si nuci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca