Briosele cu rubarba si capsuni sunt absolut delicioase! Capsunile dulci si aromate se potrivesc perfect cu rubarba acrisoara.
Incalziti cuptorul la 190 grade.
Frecati untul cu zaharul, apoi puneti ouale si amestecati bine.
Adaugati vanilia, laptele batut sau kefirul, uleiul.
Separat amestecati faina cu praful de copt si sarea. Adaugati faina la compozitia lichida si amestecati doar atat cat sa se incorporeze (30 sec). Puneti si fructele si incorporati-le usor.
Turnati compozitia in forme de briose si coaceti 15-17 minute.
Serviti-le pudrate cu zahar.
Reteta de briose cu capsuni si rubarba a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.
Serviti briosele cu capsuni si rubarba dupa ce s-au racit putin, pudrate cu zahar.
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj