Briose de ciocolata

Se bat ouale, zaharul si untul topit pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si fain

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani de faina
  • 2 oua
  • 1 cana (acesta este intotdeauna 0.25l) de zahar
  • 200 g unt
  • 1 1/5 ceasca de iaurt simplu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 tabla de ciocolata de menaj

Mod de preparare

Se bat ouale, zaharul si untul topit pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate anterior. Ciocolata se taie bucati si se amesteca in aluat. Formele de briose sunt umplute pe jumatate si se lasa la copt cca. 20 de min. la foc mediu.

Pofta buna!

Alte retete culinare recomandate:

Placinta cu mere

Galuste cu prune

Prajitura cu prune

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...