Biscuitii se zdrobesc marunt si se presara cu faina. Nu se folosesc biscuiti macinati, pentru a nu fi prea marunti. Laptele, zaharul, cacao si faina
Biscuitii se zdrobesc marunt si se presara cu faina. Nu se folosesc biscuiti macinati, pentru a nu fi prea marunti. Laptele, zaharul, cacao si faina se amesteca bine si se fierbe 5 minute, fara cocoloase. Se adauga margarina, iar daca e gata, se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine. Se toarna intr-o folie de aluminiu, dupa ce s-a racit putin. Se formeaza un sul si se tine la rece timp de 1-2 ore.
Alte dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ce poate fi mai bun decat un pranz delicios, servit in familie si pe placul tuturor? Si cand vezi ca se mananca si ultima...
Friptura de porc cu legume si orezPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura