Pentru castanele imitate se pun la copt 4-5 cartofi de marime potrivita, astfel incat dupa ce s-au copt sa se obtina circa 300 g miez de cartofi.
Pentru castanele imitate se pun la copt 4-5 cartofi de marime potrivita, astfel incat dupa ce s-au copt sa se obtina circa 300 g miez de cartofi. Se scoate din coaja miezul fierbinte, se sfarama intr-un castron cu o lingura de lemn si se freaca bine adaugand zaharul, pana se face ca o crema. Se mai adauga nuca trecuta prin masina de tocat, vanilie si rom dupa gust. Se fac cu mana mici perisoare de marimea unei castane, se dau prin zahar tos si se asaza fiecare in cosulete mici de hartie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa