Castane imitate

Pentru castanele imitate se pun la copt 4-5 cartofi de marime potrivita, astfel incat dupa ce s-au copt sa se obtina circa 300 g miez de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g miez de cartofi copti
  • 150 g zahar
  • 150 g nuci macinate
  • vanilie
  • 3 linguri rom.

Mod de preparare

Pentru castanele imitate se pun la copt 4-5 cartofi de marime potrivita, astfel incat dupa ce s-au copt sa se obtina circa 300 g miez de cartofi. Se scoate din coaja miezul fierbinte, se sfarama intr-un castron cu o lingura de lemn si se freaca bine adaugand zaharul, pana se face ca o crema. Se mai adauga nuca trecuta prin masina de tocat, vanilie si rom dupa gust. Se fac cu mana mici perisoare de marimea unei castane, se dau prin zahar tos si se asaza fiecare in cosulete mici de hartie.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...