Cataif cu frisca

Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se tin in cuptor pina se absoarbe tot s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg taitei cu ou
  • 250 g zahar
  • ¾ kg frisca
  • unt
  • sirop

Mod de preparare

Se rumenesc taiteii intr-o tigaie cu unt incins. Se asaza intr-o tava in strat egal, se acopera cu un sirop si se tin in cuptor pina se absoarbe tot siropul. Se asaza stratul de cataif pe un platou patrat si se taie in patrate. Se intinde un strat de frisca de 5 cm inaltime peste foaie si se acopera cu cealalta, pastrind ordinea in care au fost taiate. Fiecare patrat se garniseste cu un mot de frisca si se da la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide