Cheesecake-ul cu ciocolata este o prajitura delicioasa, usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de prajituri.
Cheesecake cu ciocolata este una dintre retetele cu care nu aveti cum sa dati gres. Se topesc 50 gr unt, apoi se amesteca cu biscuitii zdrobiti. Se taseaza compozitia pe fundul unei forma de tort cu diametrul de 23 cm, apoi se pune la rece. Se topeste ciocolata neagra, pe bain-marie. Separat se bate crema de vranza cu zaharul, apoi se adauga ouale unul cate unul. Se adauga ciocolata, smantana dulce si se amesteca bine. Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si se pune la cuptor, pe o tava timp de o ora, la 140 grade. Se desprinde apoi prajitura de pe tava si se lasa la racit, pana a doua zi. Se bate frisca si se intinde peste Cheesecake-ul cu ciocolata.
Cheesecake-ul cu ciocolata se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii