Cheesecake de primavara

Cheesecake-ul de primavara este o delicioasa prajitura cu crema fina de branza si multe multe fructe. Este o prajitura atat de simplu de facut, dar atat de delicioasa!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pt blat:
  • · biscuiti pisati (1 cana si jumatate)
  • · zahar brun (1 treime dintr-o cana)
  • · scortisoara (o jumatate de lingurita)
  • · unt topit pentru blat (1 treime dintr-o cana)
  •  
  • Ingrediente pt crema:
  • · 300g Ceva Fin cremos smantana
  • · suc de lamaie (2 lingurite)
  • · frisca (1 pahar)
  • · zahar (1 treime dintr-o cana)
  • · fructe proaspete (piersici
  • caise
  • mango etc.)

Mod de preparare

Primavara vine cu o reteta de prajitura cheesecake usoara si pufoasa!

Pentru a obtine blatul cheesecake-ului, amesteca bine biscuitii cu untul zaharul si scortisoara, pana obti un aluat umed si sfaramicios.

Aseaza-l intr-o tava, presand bine cu degetele si lasa-l la rece pana se intareste.

Amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pana ce crema se intareste.    Incorporeaza fructele in crema si pastreaza cateva si pentru decorul de deasupra cremei. Tine cheesecake-ul la rece peste noapte pentru ca toate straturile sa se aseze. Stim ca e greu, dar gandeste-te numai ca te vei bucura in curand de un desert usor de primavara!


Cheesecake-ul de primavara se serveste de la frigider.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide