Cheesecake-ul de primavara este o delicioasa prajitura cu crema fina de branza si multe multe fructe. Este o prajitura atat de simplu de facut, dar atat de delicioasa!
Primavara vine cu o reteta de prajitura cheesecake usoara si pufoasa!
Pentru a obtine blatul cheesecake-ului, amesteca bine biscuitii cu untul zaharul si scortisoara, pana obti un aluat umed si sfaramicios.
Aseaza-l intr-o tava, presand bine cu degetele si lasa-l la rece pana se intareste.
Amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pana ce crema se intareste. Incorporeaza fructele in crema si pastreaza cateva si pentru decorul de deasupra cremei. Tine cheesecake-ul la rece peste noapte pentru ca toate straturile sa se aseze. Stim ca e greu, dar gandeste-te numai ca te vei bucura in curand de un desert usor de primavara!
Cheesecake-ul de primavara se serveste de la frigider.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii