Cheesecake-ul fin cu capsuni este o reteta delicioasa si usor de preparat cu crema fina de branza si capsuni din abudenta. Este un desert cu textura crocanta de la blatul de biscuiti, cu crema fina si aroma de fructe.
Prima data maruntim biscuitii la robot, topim untul si-l amestecam cu biscuitii. Tapetam o forma de tort cu pereti detasabili cu biscuitii, presam cu mana si dam forma la rece pentru jumatate de ora.
Amestecam crema de branza Delaco cu zaharul si esenta de vanilie, laptele, coaja de lamaie.
Hidratam gelatina in putina apa rece, o lasam sa se umfle si apoi o topim pe foc la flacara mica fara sa o lasam sa fiarba. O incorporam in crema de branza.
Intindem crema peste biscuiti in forma, gemul deasupra iar capsunile taiate in jumatati sau felii, le asezam deasupra dupa imaginatie.
In 200 ml apa dizolvam pliculetul de tort gelee, adaugam si siropul de capsuni, amestecam bine si fierbem un minut pe foc. Turnam jeleul peste capsuni si dam cheesecake-ul la frigider pentru 3-4 ore, cel mai bine peste noapte. Pofta buna!
ai multe retete, pe:http://pasiunilealynei.wordpress.com/
Feliile de cheesecake fin cu capsuni le putem servi alaturi de un glob de inghetata de vanilie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii