retete dietetice
Totul e foarte rapid si simplu. Biscuitii se dau la robot cateva secunde, cat sa facem o faina, apoi se toarna untul topit, se mixeaza o data si se pune totul intr-o tava rotunda. Acum am folosit o tava 18 cm, insa de silicon, o alegere gresita ca m-am chinuit ceva sa scot cheesecake-ul din tava dar...alta tava mica nu aveam cu peretii detasabili:), asa ca voi sa folositi una adecvata, sa nu va chinuiti ca mine:))
Cu ajutotul unei linguri, presam biscuitii si dam la frigider.
Intre timp, se pregateste crema. Intr-un vas, se amesteca branza de vaci, smantana, zaharul si esenta. Se hidrateaza gelatina cu 100 ml suc de ananas din conserva binenteles :) dupa care se topeste pe baie de aburi. Se toarna dupa dizolvare peste crema de branza, se amesteca bine sa se incorporeze si se toarna peste biscuiti. Se dam la frigider pentru 2 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa