Pentru cornuletele cu cacao aveti nevoie de oua, praf de copt, drojdie cat o nuca. Sunt un desert delicios.
Pentru cornuletele cu cacao se framanta un aluat cu faina cat cuprinde, apoi se imparte in doua parti egale. O parte se lasa alba, iar in cealalta parte se adauga cacaoa dizolvata in trei linguri de apa, dupa care, fiecare parte de aluat se imparte in opt parti egale. Dupa aceasta operatie, fiecare bucata de aluat se intinde cu sucitorul - una alba, una cu cacao. Se pune una peste alta si se taie in opt parti egale, din care se fac cornulete umplute cu rahat sau gem, dupa care se aseaza in tava la copt.
Dupa ce s-au racit, cornuletele cu cacao se dau prin sirop de zahar si se presara cu nuca de cocos sau cu zahar pudra, apoi se servesc.
Reteta de crinkles cu portocala este una destul de cautata in perioada sarbatorilor de iarna, iar eu am pregatit o portie...
Reteta de crinkles cu portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj