Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau zeama de lamaie
Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau zeama de lamaie. Se intinde o foaie de 3-4 cm grosime, se taie in patrate si se ruleaza fiecare, in forma de cornulete. Se pun intr-o tava si se lasa la copt, la foc mediu.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Fursecuri de Craciun
O prajitura rapida si tare buna in zilele de post.
Desert prajitura in doua culori - de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa