Cornulete cu nuci

Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau zeama de lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • coaja de lamaie
  • bicarbonat
  • 150 gr miez de nuca
  • sare
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul, coaja de lamaie, miezul de nuca macinata, faina, sare si bicarbonatul stins cu o lingurita de otet sau zeama de lamaie. Se intinde o foaie de 3-4 cm grosime, se taie in patrate si se ruleaza fiecare, in forma de cornulete. Se pun intr-o tava si se lasa la copt, la foc mediu.
Se servesc pudrate cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Cornulete cu rahat

Cozonac moldovenesc

Fursecuri de Craciun

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...