Cornulete cu smintina si rahat

Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smintina si sarea. Se framinta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde

Timp pregatire
600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 200 gr. smintina
  • 200 gr. unt
  • sare
  • rahat

Mod de preparare

Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smintina si sarea. Se framinta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde o foaie care se taie in patrate cu laturile de cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un colt al patratului. Se coc la foc potrivit si se tavalesc fierbinti in mult zahar pudra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...