Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, apoi alunele si faina, amestecind bine, cu o lingura de lemn. Coca obtinuta se intr
Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, apoi alunele si faina, amestecind bine, cu o lingura de lemn. Coca obtinuta se introduce intr-o punga prevazuta cu un sprit dintat, pentru ornat torturile. Se spriteaza aluatul in forma de coronite, pe tava presarata cu faina. Se toaca citeva alune, apoi se presara peste coronite. Se coc in cuptor, la foc potrivit, 15-20 minute, fara sa se rumeneasca.
Cand vine vorba de placinte sau tarte sarate, ai mei nu dau inapoi deloc! Sub diverse combinatii, cu ingrediente mereu la...
Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura