Cosulete cu branza

Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le punem in forme de cosulete. Amestecam b

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 10 dkg unt
  • 25 dkg faina
  • 1 dl smantana
  • 2 dkg drojdie
  • 5 dkg cascaval Trapist (razuit)
  • 2 oua
  • Sare dupa gust
  • Pentru umplutura:
  • 30 dkg branza
  • 1 dl smantana
  • 3 oua
  • 10 dkg cascaval afumat (razuit)
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le punem in forme de cosulete. Amestecam branza cu smantana, ouale, cascavalul si umplem cosuletele si le coacem la 200 de grade C.
Alte retete recomandate

Pandispan visine

Prajitura de visine

Placinta cu visine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide