Inmuiem gelatina in apa cel putin 5 minute. Spalam 2 lamai cu apa fierbinte, le stergem si le razuim coaja. Stoarcem zeama de la 2 lamai jumate. Amest
Inmuiem gelatina in apa cel putin 5 minute. Spalam 2 lamai cu apa fierbinte, le stergem si le razuim coaja. Stoarcem zeama de la 2 lamai jumate. Amestecam zeama de lamaie cu coaja de lamaie razuita si cu zaharul, pana cand acesta de dizolva. Adaugam branza si iaurtul si amestecam bine. Scoatem un vas sau 4 forme. Apasam bine foile de gelatina si le punem intr-un vas. Le tinem la abur pana se topesc. Adaugam gelatina topita la crema de branza. Turnam crema in vas sau in cele 4 forme si o lasam sa stea 3-4 ore, cel mai bine ar fi sa o lasam sa stea pana dimineata in frigider. In acest timp crema va primi o consistenta gelatinoasa. Inainte de servire taiem jumatatea de lamaie ramasa in felii subtiri si decoram crema cu ele si cu frunzele de menta.
Alte retete recomandate
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
Compot de caise
Îmi plac nuca de cocos și ciocolata, iar o combinare a lor mi se pare cât se poate de reușită. Cum, totuși,...
Desert batoane de ciocolata, cu nuca de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj