O reteta excelenta de toamna ,un desert bun cu mere
Se amesteca ouale cu zaharul si esentele. Se adauga laptele, stafidele si coaja de portocala. Merele se decojesc de coaja si se taie feliute subtiri. Intr-o oala cu pereti dubli punem cele 4 linguri de zahar la foc mic.
Se tapeteaza toata cratita cu zaharul topit. Punem compozitia de oua si lapte,iar deasupra punem merele. Se da la cuptor 40-50 minute la foc potrivit. Se lasa la rece pana a doua zi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii