Alautul se intinde subtire cat grosimea unei lame de cutit, se taie in doua si se coace. Preaparam crema amestecand oul cu galbenusurile de ou, cu zah
Alautul se intinde subtire cat grosimea unei lame de cutit, se taie in doua si se coace. Preaparam crema amestecand oul cu galbenusurile de ou, cu zaharul, zaharul vanilat si faina, o diluam cu lapte si o fierbem deasupra aburului pana se ingroasa. Crema racita se intinde pe o foaie, apoi acoperim cu cealalta foaie. Este indicat ca acestea sa fie taiate in prealabil in forma de cuburi pentru a fi foliate mai usor ulterior.
Alte retete prajituri recomandate
Gem de caise
Lapte de pasare
Compot de caise
Prajitura cu capsuni
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti