Pe planseta in mijlocul gramezii de faina se pun untul, zahar, oua, vin, bicarbonat de sodiu. Se framanta si apoi se intinde in foaie subtire. Se decu
Pe planseta in mijlocul gramezii de faina se pun untul, zahar, oua, vin, bicarbonat de sodiu. Se framanta si apoi se intinde in foaie subtire. Se decupeaza cu o forma de tort, iar din aluatul ramas se formeaza o margine, ca borul palariei. Se coace in cuptor la temperatura potrivita.
Prepararea cremei:
Laptele se fierbe cu zahar, ciocolata se topeste, se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, amestecand, se toarna laptele fierbinte si pe foc potrivit, amestecand continuu, pana se obtine o crema consistenta. Dupa ce se raceste, se adauga untul inmuiat, amestecand usor. In final se aromatizeaza cu rom. Aluatul copt se umple cu aceasta crema si deasupra se pun visinele.
Se pune in frigider si se taie in felii ca un tort.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa