Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina frecata spuma si se omogenizeaza. Se adauga faina si lap
Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina frecata spuma si se omogenizeaza. Se adauga faina si laptele in care a fiert vanilia, racit intre timp. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza cu grija in compozitie. Se toarna compozitia intr-o tava cu peretii mai inalti, unsa si se introduce la cuptor. Se incearca cu scobitoarea pentru a vedea cand este gata.
Se pudreaza cu zahar vanilat sau se stropeste cu sos de ciocolata.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura olandeza cu fructe
Prajitura Negresa
Tort cu mere si crema de zahar ars
Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj