Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi faina, alunele si praful
Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare. Se adauga apoi faina, alunele si praful de copt. Aluatul se pune intr-o tava de 30x40 cm tapetata cu hartie si se coace 35 min apoi se lasa sa se raceasca. Se taie rece pe 2 nivele. Se unge la mijloc cu gem apoi se taie patrate potrivite care se dau prin glazura de ciocolata neagra. Se lasa sa se usuce si se stropesc cu glazura alba.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa