Pentru cuiburile de randunele se bat albusurile pe marginea masinii. Cand sunt gata, se pune zaharul pisat si se bat din nou impreuna. Se adauga migdale curatite de coaja.
Pentru cuiburile de randunele se bat albusurile pe marginea masinii. Cand sunt gata, se pune zaharul pisat si se bat din nou impreuna. Se adauga migdale curatite de coaja si taiate felii subtiri, sau nuci taiate in lung. Se unge o tava cu unt, se presara faina si se pun mici movilite cu lingurita. Prajiturile se coc o jumatate de ora, la foc mic. Cuiburile de randunele se scot calde, cu un cutit.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa