Cuiburi de randunele

Pentru cuiburile de randunele se bat albusurile pe marginea masinii. Cand sunt gata, se pune zaharul pisat si se bat din nou impreuna. Se adauga migdale curatite de coaja.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 200 g zahar
  • 200 g migdale sau
  • nuci
  • unt pentru uns tava.

Mod de preparare

Pentru cuiburile de randunele se bat albusurile pe marginea masinii. Cand sunt gata, se pune zaharul pisat si se bat din nou impreuna. Se adauga migdale curatite de coaja si taiate  felii subtiri, sau nuci taiate in lung. Se unge o tava cu unt, se presara faina si se pun mici movilite cu lingurita. Prajiturile se coc o jumatate de ora, la foc mic. Cuiburile de randunele se scot calde, cu un cutit.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca