Retete dietetice
Mixam ouale cu zaharul pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul. Amestecam faina cu cacaua, apoi o cernem. Punem cate 1-2 linguri si amestecam usor de jos in sus pana la omogenizare. Punem compozitia in forme de briose si le coacem in cuptorul preincalzit, la 170 grade C, pentru 20-30 de minute. Le incercam cu o scobitoare. Le lasam sa se raceasca complet.
Scoatem miezul din briose cu o ustensila speciala pentru scos miezul din prajituri. Spalam capsunile si apoi le taiem codita. Daca este nevoie, mai largim putin peretii din interiorul brioselor cu o lingurita. Introducem in fiecare briosa cate o capsunica.
Crema: Mixam frisca rece pana se intareste. Adaugam cele doua linguri de mascarpone si varful de colorant. Mixam. Punem crema intr-un pos si ornam briosele. Le decoram cu capsuni.
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj