Delicatese cu cocos

Se taie marunt bananele, se amesteca cu cocosul ras si cu mierea. Se framanta coca si se taie in bucati mici.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g nuca de cocos rasa
  • 100 g banane uscate
  • 2 linguri miere

Mod de preparare

Se taie marunt bananele, se amesteca cu cocosul ras si cu mierea. Se framanta coca si se taie in bucati mici.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mere si scortisoara

O minunatie de prajitura....care umple casa de parfum de mere si scortisoara...delicios!

Tarta cu mere si scortisoara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca