Deliciul din Padurea Neagra

Deliciul din Padurea Neagra este o prajitura simpla si delicioasa cu stafide si frisca. 300 gr stafide se pun la macerat timp de 3 zile intr-un sirop cu putin coniac sau rom.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat de tort din 4 oua (in tava dreptunghiulara)
  • 300 gr stafide
  • 400 gr frisca
  • 50 gr zahar pudra.

Mod de preparare

Deliciul din Padurea Neagra este o prajitura simpla si delicioasa cu stafide si frisca. 300 gr stafide se pun la macerat timp de 3 zile intr-un sirop cu putin coniac sau rom (100 gr). Peste blatul de tort se pune un strat de stafide de seara, iar dimineata se bate 400gr frisca la care se adauga 50gr zahar pudra. Se acopera stafidele cu frisca peste care se rade ciocolata amaruie.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Crema de zahar ars

Este un "dulce" foarte usor de facut, dar care necesita sa stea mult timp la cuptor, cel putin la al meu. Este...

Crema de zahar ars
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca