Desert cu portocale si ciocolata, o combinatie delicioasa de fructe si ciocolata, rapida si gustoasa.
Desert cu portocale si ciocolata, simplu ca buna ziua. Se taie portocalele in felii subtiri de 7-8 mm. Se fierbe zagarul vanilat cu zaharul in 100 ml apa pana se topesc. Se adauga apoi portocalele si se lasa la fiert la foc mic o jumatate de ora.
Dupa ce s-au fiert portocalele, in alt vas se topeste ciocolata amara. Se dau portocalele prin ciocolata amara astfel incat jumatate din portocala sa fie acoperita de ciocolata.
Se servesc dupa ce s-au racit bine.
Nu am prea multe cuvinte sa spun despre aceasta reteta...Este una simpla, dar foarte buna pentru orice moment al zilei!
Aperitiv clatite cu dovlecei si branzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj