Desert cu scortisoara

Bate spuma albusurile, adauga zaharul, migdalele, sucul de lamaie, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si faina. Intinde aluatul in jur de 3 mm grosime

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g migdale decojite si macinate
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • putin bicarbonat de sodiu
  • faina

Mod de preparare

Bate spuma albusurile, adauga zaharul, migdalele, sucul de lamaie, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si faina. Intinde aluatul in jur de 3 mm grosime si taie biscuiti cu ajutorul diverselor forme. Coace-i intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Alte retete dulciuri recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata visine

Tarta cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...