Se amesteca zaharul cu ouale, iar apoi cu ajutorul mixerului se obtine crema (la cel mai inalt nivel). La bain marie se topeste ciocolata, la care apo
Se amesteca zaharul cu ouale, iar apoi cu ajutorul mixerului se obtine crema (la cel mai inalt nivel). La bain marie se topeste ciocolata, la care apoi se adauga untul topit. Cand se raceste un pic se amesteca cu crema de oua. Pasta se imparte in 4 boluri tapetate cu unt. Se pune in cuptorul preincalzit la 170 de grade cca 25-30 de minute.
Alte retete prajituri recomandate:
Prajitura branza
Prajitura cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa