Faguri cu crema de ciocolata si dulceata de zmeura

Faguri cu crema de ciocolata si dulceata de zmeura este o reteta delicioasa de waffers, potrivita pentru copii dar si pentru micul dejun.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru faguri avem nevoie de:
  • * 4 oua
  • * 250 g zahar
  • * 250 ml ulei
  • * 250 ml lapte
  • * 750 g faina
  • * 1 praf de copt
  • * esenta de lamaie
  • Pentru crema avem nevoie de:
  • * 200 g unt
  • * 150 g cicolata
  • * dulceata de zmeura

Mod de preparare

Preparare faguri

Ouale se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam uleiul, laptele,esenta de lamaie, iar la sfarsit faina amestecata
cu praful de copt.
Luam cate o lingurita din aceasta compozitie si punem pe forma pentru faguri si le coacem pentru cateva minute.

Preparare crema

Topim untul dar nu in totalitate, sa mai ramana cateva bucatele intregi, dam deoparte, apoi mixam pana obtinem o crema spumoasa.
Ciocolata se topeste pe baie de aburi,se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi se adauga peste crema de unt.
Punem si dulceata de zmeura amestecand bine in compozitie.


Lipim fagurii doi cate doi cu crema de ciocolata si dulceata de zmerura.
Apoi putem servi.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii