Fierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul, apoi adaugam foarte incet
Fierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul, apoi adaugam foarte incet cafeaua si amestecam continuu.Punem crema la frigider. Frecam bine 5 galbenusuri cu 5 linguri de apa si 10 linguri de zahar. Adaugam nuca macinata, faina, praful de copt, albusurile batute spuma si coacem aluatul intr-o tava unsa bine in cuptorul pre-incalzit. Maruntim un pumn de nuca si o prajim la foc mic. Pe aluatul racit ungem crema si tragem linii transversale cu furculita deasupra si presaram cu nuca prajita.
Alte retete de dulciuri recomandate
Tort de capsuni
Sirop de capsuni
Inghetata cu capsuni
O prajitura extraordinara, delicioasa, plina ochi de ciocolata, care an de an sta pe masa noastra de sarbatoare....asa ca...
Buturuga de CraciunPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura