Punem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si adaugam incet 4-5 linguri de fa
Punem intr-un litru de lapte o margarina si 2 plicuri de zahar vanilat si le topim pe foc. Topim 20-25 dkg de zahar si adaugam incet 4-5 linguri de faina. Adaugam incet laptele la acest amestec si fierbem pana se ingroasa. Ungem foile cu crema. Turnam crema si deasupra si se razuim ciocolata.
Alte dulciuri recomandate
Mere coapte
Prajitura de mere
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti