Framantam faina, zaharul pudra, untura, ouale, praful de copt si laptele, coacem 2 foi. Pentru crema: fierbem faina in lapte. Amestecam untul cu zahar
Framantam faina, zaharul pudra, untura, ouale, praful de copt si laptele, coacem 2 foi. Pentru crema: fierbem faina in lapte. Amestecam untul cu zaharul pudra, sucul si coaja rasa de lamaie. Amestecam cele 2 creme si turnam jumatate intre foi si jumatate deasupra. Presaram cu ciocolata razuita.
Alte retete recomandate
Foietaj cu branza
Tort de mere coapte
Prajitura cu piersici
Am preluat aceasta reteta de pe site-ul lui Radu Popovici. Minunata! Am adus cateva completari retetei asa ca va voi arata in...
Supa crema de rosiiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura