Albusurile se bat spuma, se adauga zahar tos si se amesteca pana devine spuma tare. Se amesteca nucile macinate, faina, amidon, coaja si zeama de lam
Albusurile se bat spuma, se adauga zahar tos si se amesteca pana devine spuma tare. Se amesteca nucile macinate, faina, amidon, coaja si zeama de lamaie.Compozitia se toarna in tava bine unsa si tapetata cu faina si se coace la 190° pana isi schimba culoarea. Dupa ce se raceste se taie in felii cu un cutit ud. Se servesc lipite cate doua cu gem de caise.
Alte retete de prajituri
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase