Foile Ioana se fac usor si sunt delicioase. Aveti nevoie de 3 cani de faina, o cana de smantana, 250 g margarina.
Pentru foile Ioana, se fac din toate ingredientele , foi pe dosul tavii. Crema – 400 ml lapte, 2 pahare de zahar; zaharul se arde si se stinge cu 200 ml de lapte, iar restul de lapte se amesteca cu 2 linguri de faina si se pune peste siropul de zahar, dupa care se pun 50 g unt si se da la o parte. La final, se adauga o cana de nuci macinate si se umplu foile.
Foile Ioana se umplu cu crema si se servesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa