Foile: oul se freaca cu zaharul, uleiul si laptele. Se adauga cacao, bicarbonatul de amoniu si faina cat cuprinde (sa nu fie prea vartoase foile!). Se
Foile: oul se freaca cu zaharul, uleiul si laptele. Se adauga cacao, bicarbonatul de amoniu si faina cat cuprinde (sa nu fie prea vartoase foile!). Se fac 3 foi si se coc pe dosul unei tavi unse cu untura si fainata.
Crema: zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa pentru a se obtine un sirop. Budinca cu trei linguri zahar, laptele si siropul se pun la fiet pana se ingroasa. Crema se pune intre foi calda.
Glazura: se amesteca toate ingetientele si se intinde deasupra prajiturii.
Se poate servi dupa aproximativ 5 ore. Se taie in dreptunghiuri micute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa